Avís legal

Aquest avís legal regeix l’ús del lloc web https://vadegravel.com (d’ara endavant, el “Lloc”). En accedir i utilitzar el Lloc, acceptes els termes i condicions que s’expliquen a continuació.

1. Titular del Lloc:

Va de Gravel és un blog personal del qual és titular Xavier Guijarro (info@vadegravel.com).

2. Propietat Intel·lectual:

Tot el contingut, incloent-hi textos, imatges, gràfics i altres elements presents al Lloc, està protegit pels drets de propietat intel·lectual i és propietat exclusiva de Va de Gravel o s’utilitza amb els permisos adients.

3. Ús del Contingut:

Queda prohibit la reproducció, distribució o modificació del contingut del Lloc sense l’autorització expressa i per escrit de Va de Gravel. Per a utilitzar qualsevol contingut podeu dirigir-vos a info@vadegravel.com.

4. Enllaços Externs:

El Lloc pot contenir enllaços a llocs web de tercers. Va de Gravel no es responsabilitza del contingut o pràctiques de privacitat d’aquests llocs.

5. Comentaris:

Els comentaris publicats al Lloc són responsabilitat dels seus autors. Va de Gravel es reserva el dret de moderar i eliminar comentaris que consideri inapropiats.

6. Protecció de Dades:

La recopilació i processament de dades personals està regulada per la nostra Política de Privacitat, disponible aquí.

7. Galetes:

El Lloc utilitza galetes per als comentaris i l’anàlisi de trànsit. Per obtenir més informació, consulta la nostra Política de Privacitat.

8. Exempció de Responsabilitat:

L’ús del Lloc és sota el teu propi risc. Va de Gravel recomana verificar i contrastar les informacions rebudes amb altres fonts abans de prendre decisions o dur a terme accions basades en la informació. Va de Gravel no garanteix la disponibilitat contínua, exactitud o fiabilitat del contingut.

9. Canvis a l’Avís Legal:

Va de Gravel es reserva el dret de modificar aquest avís legal en qualsevol moment. Les modificacions entraran en vigor immediatament després de la seva publicació al Lloc.

10. Llei Aplicable:

Aquest avís legal es regeix per la legislació espanyola, i qualsevol disputa que en sorgeixi estarà sotmesa a la jurisdicció dels tribunals que s’hi assignin.

Per a qualsevol consulta relacionada amb aquest avís legal, si us plau, contacta’ns a través de info@vadegravel.com.

Última actualització: 29/12/2023.