Sobre nosaltres

Va de Gravel és un projecte del Guija (Xavi Guijarro) i la Rojas (Laura).

El Guija es va aficionar als ports amb les altimetries d’APM (www.altimetrias.net) i del Raül Massabé (www.ramacabici.com), i amb els foros del mateix APM i la seva derivada catalana -actualment sense activitat- de Cicloturisme Català (cicloturismecatala.mforos.com).

Junts hem viatjat i descobert muntanyes gràcies a la seva informació i a la d’altres webs com les del Roger Coll (www.rocobike.com), el Jaume (www.1001puertos.com), la Sílvia i el Marc (www.engarrista.com) i tants d’altres apassionats que ens han obert les portes a pedalar la natura.

Aquesta web és per seguir obrint les portes a més gent.

En gravel, la principal dificultat per aventurar-se és conèixer pistes i si són ciclables. Recopilar i compartir allò que anem descobrint és una forma de facilitar que tothom es pugui llençar a l’aventura reduint la incertesa sobre el que es trobarà. La planificació en gravel és una mica més necessària que en carretera i això a vegades pot tirar enrere.

Les altimetries (i les fotos, i les rutes) són una bona forma de facilitar aquesta informació, convertint-se en eines útils per planificar, per trencar barreres de coneixement. Unes altimetries que són molt típiques pel ciclisme de carretera, però que per al BTT -per com es practica generalment aquesta disciplina- mai ho han sigut.

El gravel, però, cobreix aquell espai a cavall de la carretera i el BTT on les altimetries segueixen sent útils. Encara n’hi ha molt poques, però. De ben segur que per poc temps!

Va de Gravel a Instagram

Laura Rojas

Xavier Guijarro

+

Vols saber amb quin material (pneumàtics, pinyons…) fem les pujades? Clic aq!