Altimetries gravel a Catalunya i més

Puig Alt – Cap de Creus

Taula d’altimetries de pujades per fer en gravel, btt o e-bike a Catalunya i més.

Pots endreçar la taula per distància, pendent mitjana, desnivell, altitud, percentatge de pista de terra o àmbit i regió geogràfica.

Clicant al damunt del nom de cada port pots accedir a la seva fitxa. Inclou totes les dades juntament amb el gràfic, el track de la pujada, un comentari i fotografies.


Per fer-se una millor idea de la duresa comparada dels ports podeu endreçar la taula per algun dels valors i comparar els altres. Per exemple, podeu endreçar per distància i comparar les pendents mitjanes, i alhora comparar el percentatge de pista.

La variable de duresa que aportem a la taula és un càlcul automàtic basat en pendents mitjanes i distància. Aquesta variable pot prendre 5 categories en una escala que va de 1 (menor duresa) a 5 (major duresa).

PERÒ ☝

Cal tenir en compte que en gravel intervenen almenys dos factors addicionals molt importants: el percentatge de pista de terra i l’estat de la pista. Això dificulta encara més la categorització, ja que tampoc ho capten variables més comuns com el coeficient de duresa APM.

Amb les dades bàsiques i amb la inspecció visual de cada altimetria et faràs una imatge més acurada del que trobaràs. A més, incloem comentaris per si hi ha coses a destacar en quant a l’estat de la pista.


I si tot això vols veure-ho diferent… llavors pots comparar els ports de Va de Gravel amb aquest gràfic interactiu!

Si està a la llista… és que és ciclable!

Explora el conjunt de ports accedint al Mapa

Vols saber amb quina bici i material fem les pujades? Clic aquí!

Taula interactiva d’altimetries gravel

(Si estàs visualitzant aquesta pàgina des de la pantalla d’un telèfon mòbil, millor fes-ho en horitzontal. En qualsevol cas, llisca cap a la dreta per veure totes les dades)


Gràfic interactiu de les dades principals

T'agraden els números? A nosaltres també! Explora els ports a partir de la visualització de les dades. L'eix vertical és la pendent mitjana i l'eix horitzontal la distància. La mida dels cercles és el desnivell acumulat i l'escala de l'1 al 5 l'escala de duresa (1 = menys; 5 = més). Així:

  • A dalt a l'esquerra, ports curts però durs.
  • A dalt a la dreta, ports llargs i durs.
  • A baix a l'esquerra, ports curts i suaus.
  • A baix a la dreta, ports llargs i suaus.

Pots veure el nom de cada port/cercle i les seves dades principals passant el cursor pel damunt.

Si vols veure quines reflexions ens suggereix aquest exercici, fes una llegida a l'entrada al blog!

Coneixes una pujada que mereix ser mesurada? Escriu-nos!