Gravel Cap de Creus: volta i volta

43 km | 900+

Volta i volta: de Roses a Port de la Selva i tornar.

El Cap de Creus, un racó idil·líc i inspirador. Un paisatgé rocòs i agrest que serpenteja amb les onades del mar. Un lloc que el gravel permet explorar més a fons. I amb més tranquil·litat!

La ruta fa les pujades per pista i les baixades per asfalt.

*No feu sempre cas a les dades de desnivell aportades per Komoot. Al traçar la ruta sobre els seus mapes pot inflar l’alçada.
**Podeu observar els tipus de superfície (pista, asfalt… clicant a “Desnivel” i canviant a “Tipos de via y de superficie”, o explorar millor la ruta entrant a la pàgina de Komoot.
***Recordeu que podeu descarregar el track directament de Va de Gravel (a l’inici d’aquesta pàgina)

Inici de la ruta a Roses. Des d’aquí es voreja la costa per començar pujant el Mirador de Punta Falconera (altimetria adjunta). Un cop a dalt, es baixa lleugerament per anar a agafar directament la pista que puja cap al Puig Alt (altimetria adjunta, tingueu en compte que es comença directament a l’inici de la pista).

Un cop a dalt, es planeja fins al Coll de Perafita per baixar cap al Port de la Selva. Tot còmodament per asfalt.

Un cop al Port de la Selva, iniciem la tornada pujant cap al Serrat de Can Berta (altimetria adjunta). A mitja pujada, boniques vistes del Port de la Selva. Un cop a dalt, del golf de Roses.

Pim-pam, volta i volta i feina feta!

Altimetria de les pujades de la ruta:

Altimetria Puig Alt Roses
Altimetria Serrat de Can Berta
Altimetria Serrat de Can Berta

Possibles variants:

  • Es pot pujar directament de Roses cap al Puig Alt.
  • Entre el Coll de Perafita i el Port de la Selva també hi ha una pista, però encara no l’hem fet (però hi ha gent que la fa en gravel).

Com sempre en aquesta zona… ull amb la predicció de vent!